14 Ağustos 2009 Cuma

Boss Femme


Sonunda son sınavım da bugün bitti yani benim için resmi tatil yeni başlıyor:)) Sınavdan çıkınca sevgilimle alışverişe gidelim biraz dolanalım dedik. Boynere girince gördüm ki bazı parfümlerde %30 indirim var.Benim de aklımda olan bir kaç tane vardı ama Boss Femme'i koklayınca hepsini eledim:)Boyner'de 75ml 145TLY'ye geliyor ama dursun biraz fiyat araştırması yapayım dedim.Çünkü genelde ya daha uygun fiyatlı parfüm alırım ya da yurt dışından babam getirirdi.Şimdi bazı bloglarda gördüğüm cheap smells'e baktım orda 34 poundmuş.Ben internetten alışveriş yapmaya çok alışkın değilim yani ebay,gittigidior dışında.Elf için bile bloglarda araştırma yapmadan cesaret edememiştim. Bu siteden alışveriş yapanınız var mı?Yaptıysanız ve memnunsanız hemen atıcam sepete:))

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Selamlar, ben www.fragrancex.com'dan defalarca alisveris yaptim, ve de cok memnun kaldim. Hatta bazi parfumlerin testerlari da oluyor, cok cok uygun fiyata geliyor. Ve kargo gonderimi de FREE koduyla ucretsiz :)

Goddess Artemis dedi ki...

Sevgili Amethyst,
www.strawberrynet.com'da bu parfümün 75 ml'si 93 TL :)
Bu siteye güvenebileceğinin garantisini verebilirim zira neredeyse kozmetik alışverişlerimin tamamını ve çok uygun fiyatlarla bu siteden yapıyorum... :) Şimdiden güle güle kullan :) (Boyner'in indiriminden ne olacak allahaşkına, yaşasın internet alışverişi) :)

Pebbles dedi ki...

Canım ben 3 kez yaptım. 2sinde parfüm diğerinde pudra aldım :) İlk siparişim 10 günde elimdeydi 2. 1 hafta son sipariş de 5 gün sürdü. Güvenilir bir site aldığım parfümler de %100 orijinal hiçbir korkun olmasın :)

rusi dedi ki...

cheap smellsten iki defa alışveriş yaptım ikisindende çok memnunum ayrıca
siparişten sonra sat bedelini isteyen mail yollarsan siparişin yüzden onunu iade ediyolar kartına ben çok memnun kaldım....

fındıkfaresi dedi ki...

kuzum bunu yayınla:)
noldu senin lacoste?? iki dakkada sattın bakıyom:)
bu arada @rusi, sat bedeli nedir?

Stil Direktoru dedi ki...

Şeker yoğunum yazını okumadan yorum yazıyorum kusura bakma 5 tema sonra tema sırası sende :)

sekerbulutu dedi ki...

bloğuma uğrayın bir ödülünüz var:))

Unknown dedi ki...

bloğumda size bir ödül vaar :)

Özge dedi ki...

Neredeyse tüm alışverişimi internetten yapıyorum. Cheapsmells bir numaram;) Hem çok ucuz, hem de çabucak geliyor. Tereddüt dahi etmeyin derim ben;)

Sandıktan Ciciler dedi ki...

ben de strawberry'yi kullandım, memnun kaldım. arasıra alışverişe bize de bekleriz :)

eliBubbly dedi ki...

strawberry-super, kesinlikle guvenebilirsin.. bu parfumu de koklamaya bile gerek yok, pembe, daha ne olsun :)