27 Temmuz 2009 Pazartesi

Outletim

Uzun zamandır outletimdeki aşağıdaki elbiseye bakıyorum her açtığımda ve hala small bedeni var ama açıkçası cesaret edemiyorum.Outletim'den şimdiye kadar alışveriş yapan var mı aranızda?Bir de elbise hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum:)

7 yorum:

tatlisubaligi dedi ki...

ben hic internetten alısveriş yapmaya cesaret edemedim.. cok hevesleniyorum ama korkuyorum da nolur nolmaz diyeçç ama elbise cok sevimliymiş pembe detay cok hosuma gitti

mughetto dedi ki...

Ben markafoni'den 2 kere alışveriş yaptım ama outletimi denemedim henüz fakat deneyenler çok memnun.Mesela jojee çok alışveriş yapıyor benim gördüğüm kadarıyla outletimden,fikir al istersen :))
Benim elbise ile tek kaygım kumaşı çok ince gibi,içini belli etmesin..?

NlyStyle dedi ki...

outletim den hiç alışveriş yapmadım fakat bazen bakıyorum fiatları ihraç fazlası ürünlerin satıldığı mağazalardan çok daha pahalı ve aynı birkaç ürüne rastladım 2 katı fiatları. tavsiye etmem. gitti gidiyordan bayılarak istediğim bir ürünün sonra kabus çıkmasıyla çok emin olmadıkça almam..

Tazekahve dedi ki...

Canım,elbisenin pek özelliği yok gibi geldi bana ama zevkler farklı olabiliyor.Kullanacak kişinin fikri önemli.Sevgiler...

sinem dedi ki...

bende bir kaç kez bilgisayardan alışveriş yapmıştım ama kıyafet hiç almadım.Cesarette edemem zaten elbise çok güzel zaten içinde pembe var daha ne olsun ki :))

Amethyst dedi ki...

@tatlısubalığı:Ben kıyafet değil de makyaj malzemesi ve aksesuar aldım ama kıyafete ben de cesaret edemiyorum
@mughetto:ben de karar veremedim zaten daha güzel bulurum hem de yakından görmüş olurum.
@moda-yemektarifleri: ben de kıyafet hiç almadım açıkçası yakından görmeden kestirmek zor.
@tazekahve:Ben de genelde sade kıyafetleri daha çok seviyorum ve yakıştırıyorum ama internetten beğendiğin gibi çıkması zor sanırım.
@sinem:Bence de bence de:)

madammoda dedi ki...

Elbise bence hoş ama dokusu önemli tabi bir de fiyatı...