29 Temmuz 2009 Çarşamba

Güzellik salonu

Bu sorum Ankara'da oturan bayanlara:) Ankara'da bulunduğum bu 3 sene boyunca aradığım gibi bir güzellik merkezi/kuaför bulamadım malesef. Fiyatları dudak uçurtmayan ve özellikle temizliğe çok önem veren bir yer arıyorum.Bildiğiniz ve bu meraklı amethyste önerebileceğiniz bir yer var mı?:)
resim:burdan

8 yorum:

NlyStyle dedi ki...

ben Ankaralı bir blogger olarak kızılay da bulunan Eskomed Epilasyon ve güzellik merkezini tavsiye ederim. Çalışanları inanılmaz ilgili, temizlik anlayışlarıyla ve iyi niyetli yaklaşımlarıyla yıllardır gittiğim bir yerdir. telefon vs. istersen haberdar edersin.sevgiler.

Elif UYSAL dedi ki...

Merhaba,
Tunalı Hilmi Caddesinde ki Balıkçıköy restaurant'ın 2. katında Bektaş var.Salonun ismi Vale&Dam'dı ama ortaklardan biri ayrılınca ismini değiştirdiler.Şu an ki ismi nedir bilmiyorum çünkü en son 1 ay önce uğrayabildim ama 2. katta ki.Çünkü 1. katta Woodsss mudur nedir öyle bir yer var hem saç yakmalarıyla hem de fiyatlarıyla insanın başını belaya sokabilecek cinsten. Dediğim gibi Bektaş'ı saç konusunda öneririm.Hem tertemiz bir salon hem hizmet iyi hem Bektaş çok şeker.Umarım sen de memnun kalırsın.Sevgilerrr
(Elif'in arkadaşıyım dersen sanırım normal müşteri fiyatı almaz senden:)

ebvatathemua dedi ki...

Ben de İstanbul'da arıyorum böyle bir yer,güvenemiyorum ilanlara baka baka bir hal oldum yaa:((

Merve dedi ki...

* Valla ben açıkcası Sally Hansen'in manikürle ilgili ürünlerini almanı ve yapabiliyorsan kendin yapmanı tavsiye ederim..
hem kullandıkların sana özel olacaktır..

HUYSUZBALIK dedi ki...

Kızılayda Grace güzellik merkezi var. Kuaför hizmetleri yok sanırım ama geri kalan her şey var. Eğitimlerini ben verdiğimden biliyorum çok kaliteli bir yer. Akrabalardan arkadaşlardan kimi yolladı isem memnun ayrıldı. Telefonunu istersen yazarım. Sevgiler...

Stil Direktoru dedi ki...

Geçen ay Tunalıda açılan bir yere gittimdi ama adı aklımda değil mc donaldsı geç yukarı bak siyah devasa tabelalı temiz bir yer, ist yaşadığım için belki pahalı gelmedi bana ama fön 10du manikür 15 pedikür 20 hesap et canım

Amethyst dedi ki...

@Moda-yemektarifleri ve esincim söylediğiniz yerlerin telefon numaralarını mail olarak atabilirseniz çok sevinirim.Deneyip görmek isterim.
@Elifcim tavsiyen için teşekkürler ben de bir dahaki sefere Bektaş'a gidebilirim.
@ebvatacım ben de ankarada aynı durumdayım ve hala temiz ve fiyatı dudak uçuklatmayan bir yer göremedim burda:(
@mervecim benim de zaten manikür ve pedikür için kuaföre gittiğim sayılıdır genelde dediğin gibi kendim yapmaya çalışıyorum ama başka işler için lazım oluyor;)
@stil direktörüm en kısa zamanda gidip deneyeceğim dediğin yeri fiyatları da uygunmuş:)teşekkürler.

corcorella dedi ki...

50.ızleyıcıye alkıslar ve kocamn opucukler :DDDD