4 Haziran 2009 Perşembe

Bershka

Geçen gün çalışmaktan çok sıkılınca sevgilimle değişiklik olsun diye alışveriş merkezine gittik. Amaç sadece bir şeyler içmek ve bi saat kadar bakınıp çıkmaktı. Ama hiç aklımda yokken Bershkadan mavi bir gömlek ve stradivariusdan penye spor bir çanta aldım.Onları da fotoğraflayınca koyarım artık:)
Öyle çok gezemedim geri dönüp çalışmak zorunda olduğum için ama gözüme takılan çok şey oldu tulumlar,ceketler ve tiril tiril elbiseler gibi.Özellikle Bershka, Stradivarius ve Pull and Bear üçlüsünde çok rahat ve renkli modeller var.
Bershkanın internet sitesinde çok güzel şeyler var ama Türkiye'de hepsi satılıyor mu bilmiyorum.İşte Bershka'nın son modaya uygun gözüme çarpan cicileri:)



4 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

geçen gün yazamamıştım içimde kalmasın :P bershkanın bu sezon tüm ürünlerine bayıldım nerdeyse.. çok güzel elbiseler ve tshirtler var, inşallah ben gelene kadar indirime girer :P

Amethyst dedi ki...

@marjo:Ben de çok beğendim aklımda o kadar çok şey vardı ki..Ama sadece bi gömlek alarak çıktım.indirimde daha çok şey bakmak lazım di mi:P

Miyozu dedi ki...

bayılıyorum ben berskanın ürünlerine, bir yerde mağazayı görim en az 2 saat dolanıyorum içinde, giysileri deniyip deniyip süzülüyorum:)) zuzu*dan sevgiler;)

Amethyst dedi ki...

@zuzu:bence de çok güzel ürünleri var.Zaten mangonun eski müşterilerinin bir kısmını o kaptı bence çok renkli cıvıl cıvıl herşey:)