18 Ekim 2009 Pazar

Makyaj alışverişi



Son zamanlarda far, ruj ve kalem yerine aklımda kullandığım cilt makyaj malzemelerini değiştirme vardı. O yüzden cildime de uygun olacağını düşündüğüm için Clinique'ı tercih ettim.



Pudrayı ağustos ayında almıştım, o zamandan beri de onu kullanıyorum. Karma ciltler için olmasına rağmen diğer pudralarda oluşan kuru görüntü bunda yok.



Rimel ve fondoteni de geçen hafta aldım. Rimeli aldığımdan beri her gün sürüyorum ve çok memnun kaldım. Açıkçası beni en çok etkileyen özelliği ılık su ile çıkabilmesi oldu. Çünkü makyaj temizleme losyonlarıyla tam olarak çıkaramıyormuşum gibi geliyordu. Bendeki rengi kahverengi.



Fondoteni de aldığımdan beri bir kez kullandım. Çok ince bir yapısı var ve hiç ağır gelmedi bana. Şimdilik memnunum ama tabi yorumum bir müddet kullanınca daha gerçekçi olur.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

en merak ettiğim 3 clinique ürününü almışsın. yorumlarını merakla beklemekteyimmm :)
bu arada guzel gunlerde kullan canım.

pembe fiyonk dedi ki...

bakması bile güzel,güle güle kullan...

Amethyst dedi ki...

@ Hello Kitty: Canım ben de merak ediyordum gördükçe. Pudrayı iki aydır kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Kurutmuyor cildi. Fondoteni de bugün de denedim ve çok beğendim açıkçası. senin de eğer cildin benim gibi karmaysa memnun kalacağını düşünüyorum. Alırken görevli bayan kıyafeye bulaşmaz ve çok ince bir yapısı var dediği için almıştım ve test ettim onayladım. Fondoten sürmüşsün gibi hissetmiyorsun hiç. Rimeli de resimlerini çekip göstermek istiyorum ilerki günlerde:)
@Pembe fiyonk:Çok teşekkür edrim:)

benden, bizden... dedi ki...

ben sanırım 2 seneden fazladır bu pudrayı kullanıyorum çok çok memnunum hem çok dağol bir görüntüsü var hem de benim en büyük sıkıntım olan kaşıntı sorununu yaşatmıyor. sanki yüzünüzde yok gibi :) rimelini de defalarca kullandım çok çok memnun kaldım son rimel alışverişimde pintilik yapıp daha ucuz bir marka alınca kıymetini daha da iyi anladım bu elimdeki bitsin gene clinique le devam edicem ben fondotön kullanmıyorum ama nemlendirisinden de çok çok memnun kaldığımı paylaşmalıyım. lafın kısası bence süper bir alışveriş yapmışsın pişman olmayacağına inanıyorum :)

pofiş♥ dedi ki...

cicilerini güle güle kullan ankara dan pofiş:)

tatlisubaligi dedi ki...

superfit sanırım fondotenin, methini cok duydun herkes memnun o urunden.. senin de memnun olmana sevindim :) ben de denemek istiyorum ama daha once clinique tonik ve nemlendiriciden alerji oldum, baska bir arkadasıma da aynısı olmus hatta... ondan tırsıyorum yani :)

gule gule kullan :D

Roxelanne dedi ki...

güle güle kullan:) pudranın fiyatı ne kadar acaba?

Unknown dedi ki...

pudradan memnunmusun canım?