19 Mayıs 2009 Salı

Makyaj çantam

Genel olarak kullandığım makyaj malzemelerim bunlar:)

Maybelline Pure powder: güzel ve hafif bir pudra olduğunu düşünüyorum fakat yaz geldiği için hem rengini hem de markasını değiştirmeyi düşünüyorum.

Maybelline Volume express: Herkesin bildiği klasik maybelline rimeli. Bendeki lacivert rengi.

Maybelline Define a Lash: Bu rimelin fırçası çok hoşuma gitti. Kirpiklerim uzun olduğu için renk vermesi(kahverengi) ve tel tel ayırması çok güzel.

Maybelline volume express curved brush: Bunu da waterproof diye almıştım ama kıvrıklaştıran rimelmiş. O yüzden genelde çok kullanmıyorum.

Avon glazewear: Soldan sağa rose shine, nectar shine ve sand shine. Hepsi hem tat hem de renk bakımından çok güzeller fakat favorim nectar shine çünkü şeffaf ve simsiz olduğu için çok doğal duruyor.

Avon pro-to-go ruj-Baby lips: Bu ruju da çok tatlı bir pembesi olduğu için almıştım.

L’oreal glam shine 105: Bu ruj da 6 saat kalıcı olduğu için kullanımı çok rahat fakat bir müddet sonra yapışaklık hissi başlayabiliyor.

Maybelline Water shine dimonds-pink lemonade: Bu ruju da yıllar önce lisedeyken almıştım hafif şeffaf ve simli bir pembesi var.

Maybelline Watershine 12-05: Bunlar da yıllardır severek kullandığım renkler. Lila ve mor-pembe renkleri.

Cecile Maxi lips-02: Bunu da sadece denemek için alıştım fakat aldıktan sonra farkettim ki yoğun bir şekilde hindistan cevizi kokuyor. O yüzden kullanmaktan pek hoşlanmıyorum.

Body Shop sheer lip color-08:rujlarımın arasında favorim bu.çok güzel bir rengi var hafif işıltılı şeftali renginde.

Magic Lip:Çoğu kişinin bildiği watsons dudak koruyucusu. Oldukça kalıcı ama tadı hoş değil bir de dudaklarımı çok kurutuyo.

Golden Rose 4lü göz farı: Çok fazla göz makyajı yapamıyorum. Olan farlarımı da birilerine verdim bir tek bunu sakladım ne olur ne olmaz diyeJ

Avon ideal shine fondöten- ivory: Güzel ve ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Fakat tıpası olmadığı için fırça ya da sünger kullanmak lazım.

Cecile Allık -02: Sade,simsiz doğal bir pembe.

Body shop allık: Favori makyaj malzemem. Pembe- şeftali arasında rengi var ve içinde altın ışıltıları. Çok doğal ve şirin bir rengi var. (Alırken Body shoptaki görevli bayan meşhur nars-orgasma benziyor diyerek satıyorduJ).

Body Shop fondöten: Cildim karma olmasına rağmen nemlendiren ve doğal duran bir fondöten.

Avon Color trend Kapatıcı: Çok gerekirse diye almıştım fakat yoğun bir yapısı var bu yüzden nerdeyse hiç kullanmıyorum.

Avon Color trend eye liner: Işıltılı siyah renkli ve oda arkadaşımla birlikte denemek için almıştık.kullanımı diğerlerini göre çok kolay.

Avon Kajalstick Göz kalemi: Bu da liseden kalma. Çok uzun olduğu için bunca zaman sonra bile dağerlerine göre sırık gibi:)

Nivea Stay-on göz kalemi: Bende haki ve gri renkleri var. İkisini de çok severek kullanıyorum. Akma yapmamaları da ayrıca bir artı.

Deborah Göz kalemleri: Bu kahve ve siyah renklerini bir watsons gezimde almıştım.

Flormar göz kalemleri: Özellikle lacivert rengi çok güzel. Bir alternatif arıyorum ama bulamıyorum.

Cecile göz kalemleri: Cecilin diğer makyaj malzemelerine göre en güzelleri arasındalar bence çok doğalllar ve çok kolay sürülüyorlar. Ben de lacivert ve mürdüm renkleri var.

3 yorum:

fındıkfaresi dedi ki...

aaaa kuzumm bunlar bana bir yerlerden tanıdık geliyor:)
e.l.f siparişlerimiz gelsin bu entryi yeniden düzenlersin artık..

Butikpartim dedi ki...

Body shop pudra ve fondöteni kullanmıştım bir ara.Hafif duruyordu evet,aslında yine dönebilirim..

Adsız dedi ki...

harikaaa hepsii bize emek vereerek tanıttığını ziçin makyaj malzemelerini çok teşekkür ederiz:) ben fazla makyaj yapmıyorum.bir ruj,rimel,allık yetiyor:) rujlar çarpıcı.arkadaşım da avon satıyor.bittikçe alıyorum.benim şimdi kullandığım ruj avonun,rose g120606:)