20 Mayıs 2009 Çarşamba

AŞK


Yaz gelince en çok sevdiğim şeylerden biri akşamüzeri balkonda bir şeyler içerken kitap okumaktır.Hele bir de hafif rüzgar varsa:).Bu yüzden olsa gerek yaz yaklaşınca kitap rafları bana daha bir çekici gelmeye başlar. Son bir kaç haftadır çok sık okuyamasam da en son Elif Şafak'ın Aşk romanını bitirdim. Daha önce Elif Şafak'ın hiç bir kitabını okumamıştım ama Aşk'ı çok sevdim. Özellikle bende uzun zamandan beri merak uyandıran Mevlana ve Şems'den bahsetmesi de ayrıca hoşuma gitti.Bu arada Bit Palasa başladım umarım o da tavsiye edebileceğim kitaplar arasında yerini alır.

3 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

Gecenlerde bir festival vardi ve ASK adli kitabi alayimmi almiyayimmi diye takili kalmistim... sonunda almadim baska kitaplar aldim... Fakat sizin yazinizdan sonra almayi dusunuyorum yine bir kitapciya ugrarsam... sevgiler, medinem

Adsız dedi ki...

çok güzel bir kitapmışşş.ben okumadım daha aklıma gelseydi alırdım.en son izmir kitap fuarından 5 tane güzel kitap aldım.iki öykü kitabı,bir roman ve iki ciltlik eski yunan ve roma mitolojileri kitabı.en ksıa zamnda bloğuma da yazacağım.yine okuduğunuz kitapları biizmle paylşaırsanız seviniriz.bol kitaplı günler.

Amethyst dedi ki...

@kamikaze:Ben de bu kitabı daha bir sürü kitapla birlikte izmirden almıştım.Bu aralar sınavlardan dolayı çok okuyamasam da okuyup beğendiklerimi tavsiye etmeye devam edicem.Çünkü ben de kitap alırken öncelikle yorumlarına bakıyorum:)