30 Mayıs 2009 Cumartesi

Finaller

Bu hafta finallerim başlıyor ve fransızca kursum yoğunlaşmaya başladı.O yüzden blogumla pek ilgilenemiyorum.Ama sizleri takip etmeye ve yorum yazıp cevaplamaya çalışıyorum mola verdiğimde.Yorumlarınız moral veriyor bana o yüzden beni takip etmeye ve değerli yorumlarınızı bırakmaya devam ediniz:)

28 Mayıs 2009 Perşembe

ELF siparişi

Bir kaç saat öncesine kadar sıkıntıdan patlayan ben, elf kargomuzun sonunda gelmesiyle havalara uçtum.
İşte Y.'nin bana doğum günü hediyesi olan elflerim:
Bunlar herkesin çokça övdüğü candy shoplarım.Üstteki cand fix alttaki cherry bomb.
Bunlar da farlarım.Tahmin ettiğimden daha küçükler ama renkleri çok güzel:) Soldaki blue moon,sağdaki ise ivy.

Bunlar ise dudak parlatıcım vixen, far ve all over face fırçam.Parlatıcı beklediğimden biraz daha kırmızı gelse de tadı ve kokusunu sevdim ben.

Dip not:Kargoyu alalı 10dk anca oldu ama görüldüğü üzere her şey parmaklanmış bir durumda:)Meraktan yurt görevlisi ablayla kargocunun yanında açtık hepsini:))

Çok mu???

Ben bu aralar:
  • Sınavlarım bitsin istiyorum...
  • Tatile gitmek istiyorum(ki bu sene imkansız yazın hem yaz okulum hem de stajım var.Geriye kalan 15 günde de eve gideceğim için bu sene tatil yok bana:( )...

  • Alışveriş yapmak istiyorum,gönlümce...

  • E.l.f. ve avon siparişerim gelsin istiyorum...

  • Biriktirdiğim kitapları okuyup,filmleri izlemek istiyorum...

  • Sevgilimle rahat rahat gezmek tozmak istiyorum...

26 Mayıs 2009 Salı

Marion Cotillard



Chanelin bir bölümü İstanbulda çekilen No:5 reklamını muhtemelen görmüşsünüzdür.Bu sefer ben de sizle çok sevdiğim bir oyuncu olan Marion Cotillard'ın oynadığı Dior reklamını paylaşmak istiyorum.
Duyduğuma göre bir kadın bir çanta ve dört şehirden oluşacakmış bu reklam filmi.Linkte verdiğim ise de birinci bölümü.İyi seyirler:)

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Daisy'nin takıları

Geçenlerde blogları gezerken tesadüfen Daisy'nin takıları ile karşılaştım ve ürünlerine bayıldım! Ben hem takı takmayı hem de yapmayı çok seviyorum.Ama malesef Ankara'da malzeme alacak bulamıyorum o yüzden sevgili Y.'cim ile İzmir'e gidince yapıyoruz takı alışverişlerimizi.Neyse Daisy'e dönüyorum tekrar. İşte beğendiğim takılardan bir kaçı:













Bileklikleri sevmeyen ben bile bunları çok sevdim.Çok cici değiller mi?









Ürün çeşitleri daha çok var Dasiy'nin takılarında ve beğendiğim her şeyi buraya koysam yer yetmez:)Siteye girince fiyatlarını da görebilirsiniz. Beni cezbeden şeylerden biri de uygun fiyatları oldu. Yeni takılarını da merakla bekliyorum.

24 Mayıs 2009 Pazar

Mudo

Bugün sevgilimle okulun yakınındaki alışveriş merkezine kısa bir gezi yaptık. Uygun bir şeyler bulursam almayı düşünüyordum fakat bir türlü beğenemedim kendime göre bir şeyler.Nedense burda internetten bakınca daha çok hoşuma gidiyor fakat gidip görünce bir türlü beğenemiyorum.İşte ünlü mudo indiriminde sitesinden beğendiğim ama mağazasında bulamadıklarım.


Bu elbiseye bayıldım..



Bunlarda bu senenin modasına uygun gladyotörler.






Bu espardillerde de gözüm kaldı.Yazın en sevdiğim ayakkabı çeşidi espardiller.Hem rahat hem şık.






Bunlar da diğer beğendiğim ayakkabılar..










Bu çantalar küçük boyutlu olanlara bir türlü sığamadığım için tam benlik.Benim gibi bavul çanta kullananların da beğeneceğini düşünüyorum.
kaynak :www.mudo.com.tr

23 Mayıs 2009 Cumartesi

pudra

Daha önceki yazımda pudramın hem rengini hem de markasını değiştireceğimi söylemiştim hatırlarsanız. Geçen gün fransızca kursuna giderken baya iyi geçen sınavımın sonucunu öğrendikten sonra kendimi ödüllendirmek için bunu aldım. Takip ettiğim bloglarda max factorün creme puffı hakkında olumlu yorumlar okumuştum. Denemek için girmiştim dükkana ve sahip olarak çıktım. Özellikle yazın fondöten kullanmak çok bunaltıcı oluyor ve pudra da sıcakta uçup gidiyordu. Bu tam benim aradığım gibi bir ürün oldu. Denemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.Ben 3 gündür kullanıyorum ve çok memnun kaldım:)

21 Mayıs 2009 Perşembe

Desperate Housewives



Bu dizi yine yaptı yapacağını,yine merakla beklediğim bir yerde bitirdi sezonu.Bir dahaki sezona kadar beklemek düşüyo bana da:(

Film günü

Yakın zamanda başlayacak finallere rağmen ders çalışmak planlarımın arasında değil malesef bu aralar.o yüzden bugün iki film arka arkaya izleyip film günü yaptım bugünü. Uzun zamandır film arşivimde olup izlenmeyi bekleyen filmlerin arasından iki tanesini seçtim.

İlki eski bir Tim Burton filmi olan Beetlejuice'ı izledim. Şimdiye kadar bir kaç tane Tim Burton filmi izlemiş olmama rağmen yine de biraz değişik geldi açıkçası:)


İkincisi ise fransız yapımı bir fimdi "Je vais bien ne t'en fais pas" ismi çok uzun ve ben de bunu çevirecek kadar fransızca bilgisine sahip değilim ne yazık ki. Klasik bir fransız filmydi yani oldukça durağan gidiyordu ama sonu beni yine de şaşırttı. Genel olarak çok aksiyon dolu filmleri sevmediğimden avrupa filmlerini genel olarak seviyorum. Benim gibi düşünen varsa bu filmi önerebilirim.

20 Mayıs 2009 Çarşamba

AŞK


Yaz gelince en çok sevdiğim şeylerden biri akşamüzeri balkonda bir şeyler içerken kitap okumaktır.Hele bir de hafif rüzgar varsa:).Bu yüzden olsa gerek yaz yaklaşınca kitap rafları bana daha bir çekici gelmeye başlar. Son bir kaç haftadır çok sık okuyamasam da en son Elif Şafak'ın Aşk romanını bitirdim. Daha önce Elif Şafak'ın hiç bir kitabını okumamıştım ama Aşk'ı çok sevdim. Özellikle bende uzun zamandan beri merak uyandıran Mevlana ve Şems'den bahsetmesi de ayrıca hoşuma gitti.Bu arada Bit Palasa başladım umarım o da tavsiye edebileceğim kitaplar arasında yerini alır.

19 Mayıs 2009 Salı

Makyaj çantam

Genel olarak kullandığım makyaj malzemelerim bunlar:)

Maybelline Pure powder: güzel ve hafif bir pudra olduğunu düşünüyorum fakat yaz geldiği için hem rengini hem de markasını değiştirmeyi düşünüyorum.

Maybelline Volume express: Herkesin bildiği klasik maybelline rimeli. Bendeki lacivert rengi.

Maybelline Define a Lash: Bu rimelin fırçası çok hoşuma gitti. Kirpiklerim uzun olduğu için renk vermesi(kahverengi) ve tel tel ayırması çok güzel.

Maybelline volume express curved brush: Bunu da waterproof diye almıştım ama kıvrıklaştıran rimelmiş. O yüzden genelde çok kullanmıyorum.

Avon glazewear: Soldan sağa rose shine, nectar shine ve sand shine. Hepsi hem tat hem de renk bakımından çok güzeller fakat favorim nectar shine çünkü şeffaf ve simsiz olduğu için çok doğal duruyor.

Avon pro-to-go ruj-Baby lips: Bu ruju da çok tatlı bir pembesi olduğu için almıştım.

L’oreal glam shine 105: Bu ruj da 6 saat kalıcı olduğu için kullanımı çok rahat fakat bir müddet sonra yapışaklık hissi başlayabiliyor.

Maybelline Water shine dimonds-pink lemonade: Bu ruju da yıllar önce lisedeyken almıştım hafif şeffaf ve simli bir pembesi var.

Maybelline Watershine 12-05: Bunlar da yıllardır severek kullandığım renkler. Lila ve mor-pembe renkleri.

Cecile Maxi lips-02: Bunu da sadece denemek için alıştım fakat aldıktan sonra farkettim ki yoğun bir şekilde hindistan cevizi kokuyor. O yüzden kullanmaktan pek hoşlanmıyorum.

Body Shop sheer lip color-08:rujlarımın arasında favorim bu.çok güzel bir rengi var hafif işıltılı şeftali renginde.

Magic Lip:Çoğu kişinin bildiği watsons dudak koruyucusu. Oldukça kalıcı ama tadı hoş değil bir de dudaklarımı çok kurutuyo.

Golden Rose 4lü göz farı: Çok fazla göz makyajı yapamıyorum. Olan farlarımı da birilerine verdim bir tek bunu sakladım ne olur ne olmaz diyeJ

Avon ideal shine fondöten- ivory: Güzel ve ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Fakat tıpası olmadığı için fırça ya da sünger kullanmak lazım.

Cecile Allık -02: Sade,simsiz doğal bir pembe.

Body shop allık: Favori makyaj malzemem. Pembe- şeftali arasında rengi var ve içinde altın ışıltıları. Çok doğal ve şirin bir rengi var. (Alırken Body shoptaki görevli bayan meşhur nars-orgasma benziyor diyerek satıyorduJ).

Body Shop fondöten: Cildim karma olmasına rağmen nemlendiren ve doğal duran bir fondöten.

Avon Color trend Kapatıcı: Çok gerekirse diye almıştım fakat yoğun bir yapısı var bu yüzden nerdeyse hiç kullanmıyorum.

Avon Color trend eye liner: Işıltılı siyah renkli ve oda arkadaşımla birlikte denemek için almıştık.kullanımı diğerlerini göre çok kolay.

Avon Kajalstick Göz kalemi: Bu da liseden kalma. Çok uzun olduğu için bunca zaman sonra bile dağerlerine göre sırık gibi:)

Nivea Stay-on göz kalemi: Bende haki ve gri renkleri var. İkisini de çok severek kullanıyorum. Akma yapmamaları da ayrıca bir artı.

Deborah Göz kalemleri: Bu kahve ve siyah renklerini bir watsons gezimde almıştım.

Flormar göz kalemleri: Özellikle lacivert rengi çok güzel. Bir alternatif arıyorum ama bulamıyorum.

Cecile göz kalemleri: Cecilin diğer makyaj malzemelerine göre en güzelleri arasındalar bence çok doğalllar ve çok kolay sürülüyorlar. Ben de lacivert ve mürdüm renkleri var.